Miert csak akkor erzem jol magamat ha iszom?Ereztetek mar ti is ilyet?
Figyelt kérdés
Vannak a szurke hetkoznapok,abszolut nem elvezem,nincs baratnom pedig jokepu rendes gyerek vagyok.Tervezgetem a jovot de magam ez is unalmas.Aztan ha iszom ket feles utan jo kedv es orom,tele vagyok energiaval es otletekkel mintha kitagulna az agyam.Felreertes ne essek nemvagyok alkoholista,akarmeddig birom pia nelkul csak ha iszom ez az erzes kap el es sokkal jobb mintha jozan lennek 😄2021. szept. 14. 20:36
1/3 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak így. Én is megiszok 3 sört péntekenként, hogy feldobja a kedvem. Máskor nem iszom.
2/3 anonim válasza:
Elárulok neked egy titkot : Kis mennyiségben, és nem túl gyakran, az alkohol azt a látszatot kelti, mint ha csak pozitív hatásai lennének. Szerintem mindenki ezt érzi eleinte.
Ahogy te is írod, jó kedv, lazaság, energia stb. De nyugi, ez a "beetetés" részéről. 😄😄 Egy ideig amúgy ez ilyen is marad, de minél többször és minél többet iszol, ez teljesen elmúlik. Már nem fogod ezt az érzést megkapni tőle, sőt. Csak azt fogod érezni, hogy kell, de már nem segít, csak árt.
Nem vagyok ellene, és azt mondom, hogy néha mindenkire ráfér egy kevés alkohol, de nagyon vigyázni kell vele,hogy hol a határ.
És sokszor a határt nem is a mennyiséggel lépik át az emberek, hanem a gyakorisággal. Amikor megszokottá válik pl az esti bor / sör stb.
3/3 anonim válasza:
Placebo. Mióta alkoholmenteset iszom ugyanúgy viselkedem mintha be lennék baszva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!