Miért csak kásás dinnyét lehet kapni manapság?
Figyelt kérdés
Mikor gyerek voltam, isteni görögdinnyék voltak, és mind finom. Az elmúlt legalább 10 évben egyszer sem sikerült kifogni egy normálisat, mind a kukában landolt. Már ott tartunk, ha útmenti árusnál veszünk, eleve megkóstoljuk ott, és el sem hozzuk, nincs értelme, hogy aztán itthon dobjuk ki. Mi lehet ennek az oka?2021. szept. 9. 12:28
11/15 anonim válasza:
Szeptember a szolo szezonja ... felejtsd el a dinnyet! :)))
12/15 anonim válasza:
Olyan igazán jó dinnyét én is régen ettem már, kb 5 éve. Én is vettem egész nyáron, de nem volt az igazi, bár ehetetlennek nem mondanám
13/15 anonim válasza:
Meg próbáld ki majd a szentkirályi dinnyét, szerintem nagyon finom, és majdnem olyan híres dinnyetermesztő környék mint cece. Itt kecskemét környékén legalábbis a szentkirályit keresik leginkább, mert tudják, hogy az jó szokott lenni.
14/15 anonim válasza:
Én egész nyáron isteni finom dinnyéket vettem. Mindegyik lédús és mézédes volt. Igen, elmúlt a szezon, már csak kásás dinnye van, de azok közül sem mind sz*r.
15/15 anonim válasza:
11-es, meg a szilva, őszibarack szezonja. Vettem már idén szilvát és szőlőt is, isteni finomakat sikerült kifogni. Pedig Sparban veszem mindig. De soha semmi bajom nem volt még velük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!