Éppen amelyiket kívánom.
Steaknek marha, meg darálva csilisbabba is a marha a nyerő, bár pulykával is jobb, mint sertésből, habár az életem nagyrészében darált malackával készítettem és ettem. A sertés is jó mindenfélére, nálam pl. a sertéspörkölt nyerőbb, mint a marha, de vegyesen talán még jobb. Szárnyasnál meg a nagyi rántott csirkemelljénél jobb nincs a világon. Levesben is a tyúk meg a kakas ami favorit.
Sültkacsa is eszméletlenül jó, ha jól van elkészítve.
Kecske, bárány, hát ha jól van elkészítve, akkor nagyon finom, de azt könnyű elrontani és akkor nagyon szörnyű.
Amit talán kevésbbé szeretek az a nyúl. Egyszer ettem eddig, de valószínűleg csak nem jól volt elkészítve, mert nagyon száraz volt.
Halakból is van mindenféle jó, tőkehalfilé, mája, sprotnyi, lazac, (pangasiust kivéve kb minden), de a kedvencem akkor is a sültpisztráng. Bár nem enném minden nap, de havonta egyszer belefér. Úgy megmarad különlegesnek.
Ez mind az én ízem szája, mindenki mást szeret, én pl. mindent egy-két kivétellel. Fő a változatosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!