Szabó Imola kérdése:
Mi az a édes morzsa?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 12:32
2/6 A kérdező kommentje:
biztos mert én háztartási kekszre is gondoltam meg zsemle morzsára is! melyik a kettő közül?
2010. aug. 30. 12:47
3/6 anonim 



válasza:





Az édes morzsa az mindig kekszmorzsa. Többnyire háztartási kekszet használunk, de másféle édes kekszet is ledarálhatsz.
A zsemlemorzsa nem édes morzsa.
4/6 anonim 



válasza:





Az édes morzsa szerintem száraz kalácsból készül.,mint a fonott kalács.A keksz, az keksz-morzsa.darált keksz.
5/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a babapiskóta ledarálva vagy lereszelve. Bosszantó, hogy a szakácskönyv, amelyikben ilyen "finom édes morzsás" recept van nem mondja meg mi az. A boltban császármorzsát akartak rámsózni....
6/6 anonim 



válasza:





Darált keksz... meg az eszed tokja!
Édes morzsa
Hozzávalók:
- 10 dkg zsemlemorzsa,
- 2 evőkanál kristálycukor,
Keverd össze a két hozzávalót, majd serpenyőben zsiradék nélkül pirítsd aranybarnára. Felhasználható: réteseknél a töltelékből kifolyó lé felszívására, valamint, aki nem szereti a gombócoknál a zsírban megpirított édes morzsát, az így használja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!