Miért nem eszünk meg egymás után több joghurtot?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 17:14
11/16 anonim válasza:
bocs, akvíviát.Bár, néha nagyon nehéz megállni... :P
12/16 anonim válasza:
Honnan vetted ezt a hülyeséget?
Én általában 2-3 szoktam megenni, reggeli/vacsi név alatt 1 szelet kenyérrel. Nyamiii :)
15/L
13/16 anonim válasza:
Én házi joghurtot szoktam venni, az fél literes, elkortyolgatom. ha dobozos, akkor nekem is elég szokott lenni egy doboz, nem tudom miért. De ha többet kívánnék biztos többet ennék.
15/16 anonim válasza:
Én vagy 6-ot szoktam megenni egymás után.
:DXD:)
16/16 A kérdező kommentje:
Hmmm... Meglepő válaszokat kaptam. Én azt hittem, csak nekem, őrültnek van ilyene, hogy többet is eszik akár.
Én még senkitől sem hallottam volna hogy többet enne:-D, de ezekszerint sokan vannak vele így. És tényleg jó. Az avivia xD meg más tészta. Izé joghurt. Kicsit.
2010. aug. 29. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!