Útszéli dinnyeárustól ti szoktatok dinnyét venni? Vagy inkább tesco és társai?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 01:05
1/15 anonim válasza:
Szoktunk
És megfigyeltem , hogy a dinnye árus csajok nagyon szépek. Lehet hogy ez csak véletlen?
2/15 anonim válasza:
Persze, és ha finomat akarsz mindig ott veszel.
4/15 anonim válasza:
Csak onnan és zöldségesnél. Tesco és társaiból még sosem vettem
5/15 anonim válasza:
Útszélről soha, mert isten tudja, honnan szerezték. Csakis boltban, vagy zöldségesnél veszek gyümölcsöt-zöldséget.
6/15 anonim válasza:
😆😆😆
Az megvan,hogy termelő termeli?
Aztán a kis pavilonjában eladja.(Az út mellett)
Nyilván senki nem arra gondolt,hogy két brazil ácsorog egy dinnyével az út mellett,aztán megállok,hogy akkor én ezt megvenném..
7/15 anonim válasza:
Leginkább lakótelepekhez idényjelleggel kitelepült dinnyéstől veszem. De multikban is szoktam.
8/15 anonim válasza:
Mindent szoktam az utszeli arusoktol venni ... eper-sargabarack-krumli-dinnye ... hazilekvar-mez ... mindent.
9/15 anonim válasza:
Amikor egy raktarban dolgoztam es sok kamion jart rakodni, akkor egy-ket haver sofort kertem meg, hogy hozzanak zsakos krumplit amikor azon ahelyen jarnak ahol baromi jo izu a burgonya.
10/15 anonim válasza:
Csakis útszélről! Azokat termelő árulja, jellemzően frissen a dinnyeföld mellől. Csodálom, hogy egyeseknek ez még nem tűnt fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!