Ha a barátnőtök megkèr, hogy hozz valami reggelit, akkor mit vinnèl neki?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 20:36
A kérdező szavazást indított:
Pèkáru
Gyümölcs
Müzli
Zöldség
Babkonzerv
Egyéb
36 szavazat
1/13 anonim válasza:
Kiflit szalámival, egy müzliszeletet és egy almát. Ebből tud választani. Ami marad, azt megeheti tízóraira.
2/13 anonim válasza:
Kenyér, kolbász, csécsi szalonna, hagyma, paradicsom, és egy hideg Dreher.
3/13 anonim válasza:
hagymás babot
viccen kívül, te ismered, miket szokott enni? miért nem kérdezted meg, amikor mondta?
szerintem vigyél neki kakaós csigát :)
4/13 anonim válasza:
2-es, ezt nagyon imádnám!
Olajos halkonzerv, citromlével csepegtetve, körözöttes kenyér, bundáskenyér kecsappal.
5/13 anonim válasza:
Valami jó kis frissen sütött, töltött croissant és tejeskávé.
6/13 anonim válasza:
Vagy összedobok valamit, vagy leugrok a pékségbe és egy szelet pizzát vagy egy virlis kiflit.
7/13 anonim válasza:
Egyszer nalunk lakott a felesegem legjobb baratnoje (baromi jo csaj volt) ... reggelire en minden foldi jot keszitettem ... a lany meg is jegyezte "ugy erzem magam mint ha nyaralnek" :) (persze kesobb megdugtam) :D
8/13 anonim válasza:
Bananos hot-dog ... Chipendale modra :)))
9/13 anonim válasza:
#8 Hehehe, jó lesz az minivirslinek is :-D
10/13 anonim válasza:
a babkonzerv hogy jutott eszedbe? nem bántásból kérdezem. a környezetedben esznek ilyeneket reggelire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!