Mekis hambit és sült krumplit meddig lehet tárolni és megenni, ha nincs hűtőbe rakva?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 21:30
1/7 anonim válasza:
Max 5-6 óra, de ilyen melegben inkább 1-2.
2/7 anonim válasza:
Bármeddig :) megromlani nem tud, de 10-15 perc után már nem finom.
3/7 anonim válasza:
Szia. Pár óra összesen. Utána sajnos már nem finom. Kiszárad...
4/7 anonim válasza:
A hambi eláll de a sült krumpli csak frissen jó
5/7 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyet tárolni. Ha nagy ritkán veszek, meg is eszem 1-2 órán belül. Kivéve, ha helyben fogyasztom.
Amúgy ez is meg tud romlani a közhiedelemmel ellentétben. Mivel a hús romlandó, a sajt romlandó, az uborka romlandó. És a zsemlye is penészedik. Dolgoztam Mekiben, innen tudom.
6/7 anonim válasza:
Ne tárold semeddig.Dobd ki a kukába.Egyél rendes kaját.
7/7 anonim válasza:
Lehetőleg semeddig, én is kidobnám. Nekem még a macskám se ette meg azt a húsnak nevezett valamit a hamburgerből. Ki tudja mit tesznek bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!