Fornetti - mi a lényege?
A fornettis sütiknek mi adja a jellegzetességét, a tészta, vagy a sütési mód?
Milyen tésztából készülnek - mert nem vajas-leveles tészta, az egész másmilyen lesz.
Meg hogy sütik, hogy olyan legyen, mint ami erre jellemző?
Szeretnék itthon hasonló sütiket készíteni, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá.
Kérem, akik szidni akarják akár a minőségét, akár mást, nem írjanak semmit, erre nem vagyok kiváncsi.
A segítő válaszokat előre is köszönöm.
Igazából lehet, hogy jobb, ha nem is tudjuk (én is nagyon szeretem)
Valami furfang biztos van, ami gyártási titok, mert dolgoztam ilyen helyen (nem az üzletben, hanem pénzügyesként, de láttam) és apró bogyókat hoznak, amik a 10x-re dagadnak sütés közben.
A sütés meg villanycsövekkel megy, abban nem hiszem, hogy lenne valami varázsszer.
A hozzáadott anyagtól olyan speciális az állaga. Főleg az E471 "csodazsírtól", ami térfogatnövelésre jó. Az albán fagyiknak csúfolt óriásokat is ezzel dagasztják, meg az összes bolti kommersz süteményt, édességet is.
Ha nagyon-nagyon le akarod másolni az ipari szemetet, akkor ilyet rendelj: [link]
#5
Nagyon jó a linked, bár a titkot nem tudjuk meg belőle.:)
De nem is számítottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!