Puha ételekbe lehet harapni fogszabályozóval? (Pl. Kenyérbél, rántott hús. )
Figyelt kérdés
1 hete van fogszabim, kezdek hozzászokni, minden jól megy. Eddig csak pépeset ettem, de most már kezdek ráállni a szilárd táplálékra :D Az orvos azt mondta, hogy nem lehet harapni, példának az almát mondta. Almába logikus, hogy mért nem haraphatok, mert az nem puha. De mi van mondjuk a kenyérbéllel, puha husikkal? Azok is lerántják/lesodorják a breketteket? Köszi a válaszokat :)2010. aug. 27. 20:28
1/3 anonim válasza:
kenyeret haraphatsz, a rántotthusit is.
Én simán rágóztam fogszabival, pedig nem lehetett vna:D
valahogy lesz*rtam:D
Mindennek már 1,5éve, azóta levették és megérte:)
18=L
2/3 anonim válasza:
Én már utána rögtön ettem piritóst meg mindenféle kemény kaját (jó pl. almát nem). Nagyon fájt, de én nem bírtam volna ki ilyen pépes izékkel. Nem lett belőle semmi.
3/3 anonim válasza:
ha a breketteket "lesodorja" a kaja,akkor nagy gond van...igencsak hangyagul lett fölragasztva!!!nem szabad nekik leesniük!!!
én mindent ettem míg fönn volt a "kerítés" :D ... 5 évig volt fönn!!!
egyél,ami jól esik!
az almát pedig, ha nagyon nem megy,vágd föl cikkekre,s edd úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!