Miben különbözik a sima palacsinta és az amerikai palacsinta?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 22:13
1/9 anonim válasza:
sütőporban, méretben, tálalásban
2/9 anonim válasza:
Sima palacsinta egy vekony lepeny ... az amerikai palacsinta egy vastag teszta.
3/9 anonim válasza:
Az amerikai palacsinta inkabb egy piskota korong ... ha kocka mintat nyomnak bele, akkor gofri :)
4/9 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket nem értem. Szerintem az gyorsabb lett volna hogyha rákeresel, minthogy kiírod a kérdést, márha ez nem kamu kérdés
5/9 anonim válasza:
Az amerikai palacsinta vastagabb, és akkor arra szoktak rárakni gyümölcsöt, juharszirupot, meg mittudjom én mit, de evvel ellentétben a sima palacsintát belül töltik meg.
6/9 anonim válasza:
Minden ami "amerikai" az egy túldimenzionált, agyoncukrozott, gusztustalan valami.
7/9 anonim válasza:
Az amerikai palacsinta lényegében egy serpenyőben sült piskóta.
Semmi nincs benne a magyaros palacsinta ruganyosságából.
8/9 anonim válasza:
Állagban könnyebb, puhább és ugyebár vastagabb, mivel felvert tojásfehérjét teszel hozzá. Minél keményebbre vered a fehérjét, annál habkönnyűbb - én csak éppen keményre verni szoktam, úgy pont jó.
Egyébként dolgoztam palacsintázóban, ott volt egy fajta palacsintapor: ha több tejet tettünk hozzá, akkor sima palacsinta volt, ha kevesebb tejet, szóval sűrűbbre kevertük ki, akkor meg amerikainak sütöttük ki. Ízre ugyanaz volt, csak vastagsága és tálalása különbözött.
9/9 anonim válasza:
meg gondolom eladási árban :)
Az amerikkhái pálácsintá az nem más mint egy szaros piskóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!