Hogy szeretitek a palacsintát?
Figyelt kérdés
Mivel töltitek?🙃2021. márc. 24. 11:49
2/13 anonim válasza:
Nutella, baracklekvár/eperlekvár, kakaó, túró. :)
3/13 anonim válasza:
Barackkal-túróval töltve, vaníliapudinggal leöntve.
4/13 anonim válasza:
kakaó, túró, lekvár, nagyjából ilyen sorrendben
De a személyes kedvenc a palacsinta torta, azaz palacsinták egymásra rétegezve lekvárral és darált dióval. Leginkább a zserbóhoz áll közel a végeredmény. :)
5/13 anonim válasza:
Csipkebogyó lekvárral, vaníliapudinggal-mazsolával, nutellával-banánnal :)
6/13 anonim válasza:
Sehogy...
Egyszer bekajáltam belőle még melegen (8-10 db-ot), egy napig azt hittem, megpusztulok, na azóta elkészítem, ha a Kedves kéri, de meg nem eszem.
7/13 anonim válasza:
Viszont a palacsintatortát azt meg szeretem, szóval nem a tészta, hanem a "kinézet" amitől rosszul leszek.
8/13 anonim válasza:
A legjobban hagyományos módon, HÁZI barack vagy málnalekvárral szeretem, de bármilyen más töltelékkel számomra kedvelt étel.
9/13 A kérdező kommentje:
Hússal senki sem szereti? :) Én is hagyományosan szoktam tölteni. Kakaó, túró, lekvár. :)
2021. márc. 24. 15:59
10/13 anonim válasza:
8-as vagyok
Hússal is jó, de az már nem desszert, mint az édes palacsinták, hanem főétel (a hortobágyi és annak gombás változata).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!