Hogy szeretitek a palacsintát?
Nálunk úgy szokott készülni a palacsinta, hogy mindig csak egyféle ízesítésűt csinálok. Mivel mindannyian szeretünk minden ízesítést, így ez nem szokott probléma lenni.
Van hogy simán magába esszük vagy porcukorral megszórva, úgy is szeretjük, de a leggyakrabban nutellás-kókuszos-őszibarackos változatban, lekvárral vagy dzsemmel, simán nutellával,gyümölcsökkel vagy gesztenyés-mascarponés krémmel. De csomó másképpen is csináltam már, mindenhogy isteni, ezek a kedvenceink :)
Illetve mi például sósan is sokszor esszük, nagyon jól lehet kombinálni például paradicsommal, hússal, fűszerekkel, baconnel, cukkínivel, káposztával, fűszervajjal és még sokminden mással is.
Az én lányom is szereti a palacsintát, de a férjem unokatestvére mégjobban. Mindig ha jön hozzánk azt kell neki csinálni, szóval tele vagyok palacsinta receptekkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!