Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy szeretitek a palacsintát?

Hogy szeretitek a palacsintát?

Figyelt kérdés
Mivel töltitek?🙃
2021. márc. 24. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy szokott készülni a palacsinta, hogy mindig csak egyféle ízesítésűt csinálok. Mivel mindannyian szeretünk minden ízesítést, így ez nem szokott probléma lenni.

Van hogy simán magába esszük vagy porcukorral megszórva, úgy is szeretjük, de a leggyakrabban nutellás-kókuszos-őszibarackos változatban, lekvárral vagy dzsemmel, simán nutellával,gyümölcsökkel vagy gesztenyés-mascarponés krémmel. De csomó másképpen is csináltam már, mindenhogy isteni, ezek a kedvenceink :)

Illetve mi például sósan is sokszor esszük, nagyon jól lehet kombinálni például paradicsommal, hússal, fűszerekkel, baconnel, cukkínivel, káposztával, fűszervajjal és még sokminden mással is.

Az én lányom is szereti a palacsintát, de a férjem unokatestvére mégjobban. Mindig ha jön hozzánk azt kell neki csinálni, szóval tele vagyok palacsinta receptekkel :D

2021. márc. 24. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Legjobban mamám sárgabaracklekvárjával vagy nutellával szeretem, de szoktam csinálni kakaósat, fahéjasat, túrósat is. Néha kakaós-lekvárosat (volt, hogy megszórtam dióval is, és akkor zserbós lett), kakaós-túrósat is, tök finomak.
2021. márc. 24. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Túrós,házi sárgabaracklekvár,nutella (ha nincs,kakaós).
2021. márc. 25. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!