1/4 anonim válasza:
Hááát... talán ez segít valamit: [link]
"A Zuppa Inglese elkészítéséhez a piskótát vagy a mézeskalácsot Alchermesbe, egy élénkpiros, rendkívül aromás olasz gyógynövénylikőrbe mártják. Ezután crema pasticciera-val felváltva rétegezik, ami egy nagy darab citromhéjjal (amelyet utána eltávolítanak) főzött sűrű tojáskrém. Gyakran a crema alla cioccolata réteget úgy készítik, hogy az étcsokoládét feloldják a sima crema pasticcerában. Olaszországban alkalmanként tejszínnel, habcsókkal vagy mandulával díszítik."
2/4 anonim válasza:
vaníliás, picit alkoholos. Persze ki tudja, a jégkrémgyártó milyen aromákkal helyettesíti a valódi összetevőket....
3/4 A kérdező kommentje:
Ha vaníliás és alkoholos, akkor nem lehet rossz. Meg fogom kóstolni. Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 14. 11:28
4/4 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy honnan vettem, hogy madártejes... jó tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!