Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktál az utcán enni?

Szoktál az utcán enni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 17:17
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
59 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, mit. Pl. fagylaltot igen, és street foodot is, hisz az a neve, oda való. (Hot dogra és ilyesmire gondolok.) De mondjuk egy parizeres zsömlét nem feltétlenül a Teréz körúton akarnék megenni :)
2021. júl. 8. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Koruton vagy az Andrassyn nem, de a Romai-parton minden gond nelkul.
2021. júl. 8. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Gyorsételeket, hotdogot és társaikat igen, megpersze fagyit.

Néha, ha olyan van, hogy csomagoló magamnak szendvicset, vagy veszek pékárut, akkor leülök egy padra és ott eszem meg, de ez ritka.

2021. júl. 8. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem jellemző, talán ha leülök egy padra.De csak ha egy távolabbi városba utazom. Amúgy az éttermek kiülő részeinek a többsége is az utcán van.
2021. júl. 8. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Étterem kiülős részén (ha az utcán van) normális, főzött ételt is. Fagyizni az esetek többségében sétálva fagyizom. Gyorskaját, szendvicset és pékárut szoktam még utcán enni, ezeket ha tehetem ülve. De volt már olyan, hogy épp siettem valahová, de közben majd éhen haltam, így bementem valahová, vettem valamit gyorsan (pékárut általában, arra nem kell várni) és gyorsséta közben ettem. Ezek mind olyan dolgok szerintem, amiket gond nélkül lehet enni kultúráltan, így miért ne?
2021. júl. 8. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Ha utcai kajat veszek, azt ott a bufe konyoklojenel meg is eszem es nem indulok vele kirandulni. Ott a bufenel ki is dobom a szemetet es nem a buszmegallo kukajat tomom meg mekis dobozzal.
2021. júl. 8. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha nagyon éhes vagyok, és nem tudok valahova elvonulni, akkor igen.

De általában péksütit eszek, csomagolás meg megy a táskába, otthon kidobom.

Elvonulás alatt, azt értem, hogy elmegyek olyan helyre, ahol alig vannak vannak, v. nincsenek és le tudok ülni.

2021. júl. 8. 18:45
 8/10 anonim válasza:
74%
Régen nem mertem mások előtt enni, így az utcán sem. Voltak helyek ahol nem is tartottam etikusnak elővenni egy szendvicset, de manapság már nem érdekel. Szinte bárhol bármikor eszek bármit, na jó persze egészséges kereteken belül .
2021. júl. 8. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha úgy hozza a sors, akár egy hegytetőn is.
2021. júl. 9. 01:51
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Menet közben igen, vendéglátós teraszokon nem.
2021. júl. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!