Megtudtok enni egy tábla csokit?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen? XDDD2021. júl. 6. 08:51
11/27 anonim válasza:
Meg tudom a 300g-ost is, csak a vége nem esne jól, meg a józan ész szab határt. :)
12/27 Metionin válasza:
8. Ilyet én is ismertem, mások előtt alig evett, mert jaj neki nem fér több. Koliban szobatársam volt a csaj, hát amikor nem látta nagyközönség, ugyanúgy betolta a felnőtt adagot, mint én. És nekem mondta, hogy nála vékonyabb lányként nekem sem illene annyit enni mások előtt, amikor látják. Mert az kelt jó benyomást, ha a külvilág azt látja hogy vigyázunk az alakunkra. Hát én vigyázok, edzek mint az állat, hadd egyek már :D de a csaj azt mondta, hogy én ezt nem érthetem. Oké.
13/27 anonim válasza:
Igen, bár igyekszem visszafogni magam.
15/27 anonim válasza:
Sajnos igen. Nálam az 1-2 kockát elszopogatok ebéd után nem játszik.
16/27 anonim válasza:
Egyetemista koromban egyszer együltőhelyemben megettem egy táblát (szerintem az keserű csoki lehetett), és olyan rosszul lettem utána, hogy eldöntöttem, hogy Ilyet soha többet! Aztán teltek az évtizedek, és ez a fogadalom valahogy elpárolgott. Különösen az apró darabos csokiknál lehet ezt felülírni, pl Merci, mert ott nem olyan látványos a fogyasztás mennyisége, ha még mindig van a dobozban.
17/27 anonim válasza:
Akkor is meg tudok enni egy tábla csokit, ha előtte megettem egy olyan tábla csokit, ami előtt megettem egy tábla csokit!
18/27 anonim válasza:
Persze. Több napig tart, de megeszem.
19/27 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok édesszájú, 2-3 kocka után már kellemetlen, ha nem iszok rá vizet. Úgyhogy inkább ott megállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!