A kérdező szavazást indított:
A májasat.
A véreset.
55 szavazat
1/8 anonim válasza:
A májast nagyon szeretem, a vérest nem is eszem meg.
2/8 anonim válasza:
Alapvetően a vérest, de volt már szerencsém olyan májashoz is, amire azt mondtam, hogy ezen kívül másmilyen hurkát többé nem akarok látni :) (húsdarabok, kukoricadara és majoránna volt benne)
3/8 anonim válasza:
Nekem tok mindegy, egy a lenyeg: pukkadjon ki a sutes kozben es a kibluggyant toltelek kulseje suljon ropogosra ... en ugy szeretem :)
4/8 anonim válasza:
A barnábbikat,sose tudom nelyik az.
5/8 anonim válasza:
Mindkettőt, de ha mondani kell valamit akkor a májasat
6/8 anonim válasza:
A vérest nagyon szeretem, a májas annyira taszít, hogy soha nem is kóstoltam. Ami azért fura, mert a kedvenc ételem ahogy a csirke- és sertésmáj.
7/8 anonim válasza:
A májasat szeretem, a véreset egyáltalán nem
8/8 anonim válasza:
Májas. De amúgy jöhet bármelyik hurka meg kolbász is. :) De a jó májas az a favorit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!