Honnan rendeltek házhoz ebédet? Minőségi, megbízható céget keresnénk ami még megfizethető. Mindenmentes előny lenne. Eddig az efood-tól rendeltünk, de most váltani szeretnénk.
Ezeket a dolgokat nem tudnád, úgy megoldani, hogy előre főzöo amikor van időd és csak olyan dologok vannak otthon amik teljesértékűek és mentesek.
Erősen elköteleztem magam a clean eating mellett, több éve nem eszem tejtermékeket, glutént, lisztes dolgokat (csak burgonyásakat), leveseket/főzelékeket krumplival sűrítem.
Ezt mind úgy tudtam megoldani, hogy leginkább én saját magamra főzök. A rendelés agyrém lenne számomra. És sokkal többe is kerül.
Mozgássérültek vagytok, vwgy mi akadályoz meg a saját magatokra való főzésben?
Az Interfood Google-értékeléseinél a jó profilt ajánlatos nézni (a nagytarcsai cégét), mert nagyon hasonló néven fut a Spar meg a Tesco sütibeszállítója is, ami tragikus.
Mondjuk ha neked egy beleesett befőttesgumi már az undorító kategória, akkor mindegyikben fogsz megfelelően hosszú idő alatt problémát találni. Nekem 3 éve nincs problémám az Interfooddal, kifejezetten szeretem őket. Vannak paleo és diétás ételeik is.
Mondjuk a mindenmentes paleoban van pár tragikus helyettesítés, a legrosszabb amikor sült zellerrudakkal próbálják imitálni a sült krumplit. De ez nem elkészítési hiba, az egyszerűen nem tud finom lenni.
Nem mindegyik interfoodos kaja, az utóbbi az volt, de szokott lenni cityfoodos is. Nem tudom, hogy működik az efood, de nem is ez a lényeg. Amiket találtunk benne, az nem a hajszál kategória. Elsőre egy műanyag darabot, méretét az 5 forintoshoz lehet viszonyítani, nem kicsi. Második meg egy ronda gumi darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!