Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem elég lenne lehűteni a...

Nem elég lenne lehűteni a csapvízet, mint megvenni a drága ásványt?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 13:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
93%
Én csapvizet iszom, de vannak olyan pontok az országban, ahol nagyon nem tanácsos meginni a csapvizet...
2021. júl. 2. 13:17
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Én is csapvizet innék, mert környezetbarátabb.. De errefelé szörnyű. Vasas íze van, sokszor sárgás,ilyen fekete darabkák jönnek ki belőle. Konkrétan a temetőben lévő kút vize is tisztább.

A csappal nincs baj, 1 éve lett cserélve.

Itt mindig változik hogy milyen. Van mikor nincs is, van hogy fehér habos, ha felforraljuk is. Elég undorító

2021. júl. 2. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

(Oké, vannak azok akiknél egészségügyi okból nem iható a csapvíz, nyilván ők teljesen más helyzet. Egy részükön mondjuk tudna segíteni egy sima vízszűrő.)

Sokan ragaszkodnak a "bubis" vízhez és nem tudnak róla, hogy a mai napig lehetséges otthon szódát készíteni.

Meg van ismerősöm aki azt mondja "nem olyan" a csapvíz... (jelentsen ez bármit)

Meg van aki arra panaszkodik, hogy a csapból nem elég hidegen folyik, mintha nem lehetne a hűtőbe rakni.

2021. júl. 2. 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon csapvizet iszom, plusz mindig viszek magammal, ha elmegyek otthonról. De mivel most rohadt meleg van, ezért a 0,75 literes palackom elég rövid ideig bírja, onnantól kezdve ásványvizezek.
2021. júl. 2. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobban belegondolva, én ásványvizet eddig még csak úgy vettem, ha autóval mentem hosszabb útra, és akkor egy fél literes menteset.

Olyat, hogy itthonra... soha életemben pedig 40 múltam . Eddig nem volt rá szükség.

2021. júl. 2. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
A hűtés hogy jön a kepbe?
2021. júl. 2. 16:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Minek jöttél ide?
2021. júl. 2. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Dehogynem. Az egész országban iható minőségű a csapvíz, csak sok helyen annyira régiek a csövek, hogy azok miatt lesz zavaros és pocsék ízű.
2021. júl. 2. 18:31
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Meséld mar el , miért a hűtött csapvíz lesz egyenértékű az ásványvízzel.
2021. júl. 2. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt nálunk tiszta klór a csapvíz, büdi és ihatatlan.
2021. júl. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!