A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
68 szavazat
1/19 anonim válasza:
Mert finom?
Pürében és leveles formában is.
2/19 anonim válasza:
Imádom. Nem tudom miért, ezen még nem filozófaltam el...
3/19 anonim válasza:
A kedvenc főzelékem, bármilyen formában, salátaként, köretként, levesként, mert nagyon finom. Fokhagyma, szerecsendió, só, esetleg tej/tejszín világbajnok.
4/19 anonim válasza:
Rosszul vagyok tőle, ugyh nem ehetem. Nem is szeretem.
5/19 anonim válasza:
Nem szeretem.
Gyenge is vagyok, nem így, mint Popeye 🤭
6/19 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom, és még előtte is, a kedvencem. Szinte minden 2. nap valamilyen olyan ételt csinálok, amibe van spenót. Spenót is life.
7/19 anonim válasza:
a bébi spenót a kedvencem nyersen 🌱
8/19 anonim válasza:
Mert gyerek koromban sok Popeye a tengeresz meset lattam es en is olyan eros akartam lenni :)
Azota is imadom a spenotot minden formaban.
9/19 anonim válasza:
Imádom, de rettenetesen finnyás vagyok rá, étteremben pl. sosem eszek. Lehet hogy ez kényeskedés, de nekem anyukám receptje ízlik, csak abból eszek amit ő főz, vagy én az ő receptjéből. Az viszont az egyik kedvenc ételem, bármikor szívesen eszem.
10/19 anonim válasza:
Próbáljátok ki, gomba belsejébe spenót, fűszer ízlés szerint, sajt a tetejére, én imádom <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!