Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A melegszendvicset hogyan...

A melegszendvicset hogyan lehetne másképp elnevezni?

Figyelt kérdés
Vagy ez megmaradhat a jövőben is? Nem lesz belőle senkinek se problémája?

2021. jún. 16. 04:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jún. 26. 23:32
 22/25 A kérdező kommentje:
ezt hívjátok összesültösnek?
2021. jún. 27. 01:22
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező. Most te magad is szétoffolod saját kérdésed?

Nem picit provokatívnak indult? Nekem úgy tűnik, higy a most elfogadott törvény miatt írtad ki.

2021. jún. 27. 07:46
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

22 rosszul írtad, de igen. Most, hogy a világ összes kérdését feltetted a melegszendvics készítéssel kapcsolatban, gondoltam válaszolok az eredeti kérdésre is, hogy végre valahára lezárjuk a témát:D

Nem hinném, hogy a melegszendvicsnek megváltoztatnák a nevét, alapjáraton semmi köze az LMBTQ-hoz. Ha megkérdezed a gyereked, hogy kér-e melegszendvicset, nem attól fogja felfedezni, hogy léteznek homoszexuálisok is. Nekem például egész idáig le sem esett, hogy a melegszendvicsbe is bele lehetne kötni. Ez kb. ugyanolyan, mint a meleg víz. A hőmérséklet elnevezésébe csak nem szólnak bele.

2021. jún. 27. 13:21
 25/25 anonim ***** válasza:
79%
Cigányútra ment, cigánypecsenye, cigányzene stb. sem lett romaút, romapecsenye, romazene.
2021. jún. 27. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!