Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A papír tányér bírja a salátákat?

A papír tányér bírja a salátákat?

Figyelt kérdés

Most hogy megszüntetik a műanyagot, nem kapok már sehol.

Családi kerti rendezvényre szeretnék jó kis bulis színes eldobható tányérokat venni, de csak papír van már mindenhol.

Húsokat mennyire lehet vágni rajta, majonézes sali nem áztatja nagyon át?

2021. jún. 13. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig bírja de órákig nem nagyon kéne szerintem rajtahagyni, főleg ha nem olyan jó minòségű a tányér :/
2021. jún. 13. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Addig jó a salátának, amíg megeszitek, gondolom, hogy nem órákig akarjátok rajta hagyni. Húst is fel lehet rajta vágni.

Mondjuk családi kerti rendezvényen a fenntarthatóság jegyében én a normális, mindennapi tányérokat használnám.

2021. jún. 13. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gond nélkül bírják - nyilván fajtától is függ -, de gondolj csak a modern papír poharakra: üdítőket, kávékat, sört adnak benne, és nem áznak át.
2021. jún. 14. 09:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Tééényleg! A pohár se 😅

Köszi a válaszokat!

És az élesebb fém kés (mivel a műanyag 💩 se ér) nem vágja át?

2021. jún. 14. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
De, a recés, jó éles steak késsel, vagy egy konyhai bárddal bizony át tudod vágni, ha jó erősen rányomod.
2021. jún. 14. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Te aztán nagyon humoros vagy, nem tudom, miért kell rögtön szemétkedni
2021. jún. 14. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!