Nagyon ritkán eszem marhahúst, de ritkán megkívánom a marhahúst, de a családom nem szereti mikor marhahúst eszek, mert az szivacsos agyhártyagyulladást okoz, így mindig azt mondják egyek csirkehúsos burgert.
Minőségi hústól nem lesz bajod. De én ilyen noname helyről nem vennék ilyet.
2021. máj. 29. 17:52
3/12 anonim válasza:
Az meg madárinfluenzás lehet. A sertésből készült meg sertéspestises. A zöldség GMO-s meg ki tudja honnan származó és mivel permetezett.
2021. máj. 29. 17:56
4/12 anonim válasza:
Marhahus az egyik legegeszsegesebb!!! Gondolj csak bele, a marhahus az egyetlen amelyiket nyersen megeszi az ember (carpaccio, tatarbifsztek).
Halat meg talan megeszed nyersen, de se csirket sem plane sertest nem eszik senki nyersen, csak a marhat!!!
2021. máj. 29. 18:01
5/12 anonim válasza:
A marhahús jót tesz az agynak (vöröshús) ,de a szívnek árt.Én így hallotam,de nyugodtan javítsatok ki
2021. máj. 29. 18:14
6/12 anonim válasza:
Vagy pont fordítva 5-ös voltam
2021. máj. 29. 18:14
7/12 anonim válasza:
Ha ettől félsz - bár nem túl reális félelem - akkor ne egyél tatár beefsteak-et. Más olyan marhából készült ételt nem ismerek, ahol nyersen, hőkezelés nélkül ennéd a húst. Még egy angolosan megsütött steak is kap elég hőkezelést ahhoz, hogy ilyen bajod ne lehessen.
A marhahús nagyon is egészséges, legfeljebb nem környezetbarát és drága.
#4 a németeknek van tatár beefsteak jellegű nyers húsos ételük, ami sertésből készül("mett"), szóval nem teljesen igaz, hogy csak marhát esznek nyersen.
2021. máj. 29. 18:16
8/12 A kérdező kommentje:
Sose eszek semmilyen húst sem nyersen. Valamikor vagy pörköltöt eszek belőle, vagy a Burger kingből, de ez csak ritkán fordul elő.
2021. máj. 29. 18:18
9/12 anonim válasza:
Mind a pörkölttől, mind a Burgerking
2021. máj. 29. 18:32
10/12 anonim válasza:
* - a lottó 5-ösre 1000x nagyobb az esélyed, mint hogy ezektől szivacsos agyhártyagyulladást kapj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!