Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Amikor azt mondom, hogy nem...

Amikor azt mondom, hogy nem eszem pékárut, miért hiszi azt mindenki, hogy diétázom?

Figyelt kérdés
Nem eszem, nem szeretem. Iskoláskoromban mindennap ettem, besokalltam tőle.
2021. máj. 24. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Mert hiszed, vagy nem hiszed, ez is egyfajta diéta.

A diétát és a fogyókúrát gyakran azonos fogalomként emlegetik, noha valójában különböző jelentéssel bírnak. A diéta ugyanis alapvetően azt jelenti, étrend.

2021. máj. 24. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Keress rá, mennyi kalóriát hordoz, és milyen könnyen felszívódó!

Brutális mennyiségű többletkalóriához, és gyorsan felszívódó szénhidráthoz lehet hozzájutni a pékáruval, úgyhogy aki ezt kiiktatja az étrendjéből, az 99,9 %-ban azért teszi, hogy ezt elkerülje.

Teljesen érthető reakció, hogy elsőre mindenki ezt hiszi.

Van olyan fogyókúrás diéta , ami alapból ezzel nyit, hogy a pékárut felejtsd el.

2021. máj. 24. 11:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Első, de nem úgy van, hogy minden étkezési, ööö stílus diéta? Angolul ez diet, magyarul nem is tudom, van-e rá megfelelő szó.
2021. máj. 24. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

1-es vagyok

De bizony, hogy úgy van!

Én is pont ezt írtam, így nem is értem a hozzám intézett kérdésed.

És valójában ennek alapján a fórumon feltett kérdésedre is megkaptad tőlem is és önmagadtól is a választ!:)

2021. máj. 24. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
4-es, ez egyébként teljes mértékben így van, viszont bizonyos tekintetben mégsem válasz a kérdésre, mivel a kérdésben elhangzó "diétázom" alatt , a magyar társadalom úgy nagyjából teljes egészében ( a szakmabeliek , vagy esetleg komolyabb hobbisták kivételével) a kalóriaszegény diétát érti.
2021. máj. 24. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Azzal nem értek egyet, hogy "...a magyar társadalom úgy nagyjából teljes egészében ( a szakmabeliek , vagy esetleg komolyabb hobbisták kivételével) a kalóriaszegény diétát érti."

Zömében az emberek tisztában vannak azzal, hogy diéta többféle van.

- Vannak betegségekhez köthető, speciális diéták, például cukorbetegek, epebetegek, stb. diéták

- Ide tartoznak a különböző ételintoleranciák is, pl glutén, laktóz stb

- Vannak a megelőző, egészségmegőrző diéták, növényi, állati, nyers, kinek mi az elképzelése a témakörben

- Vannak a fogyókúrás diéták

- ...stb

És mivel egyre több a beteg, egyre többen allergiásak, egyre többen igyekeznek személyükre szabottan tudatosan étkezni, egyre többen figyelnek a külsejükre, így én nem merném kijelenti, hogy a magyar társadalom diéta alatt csak a kalóriaszegény diétát érti.

Sajnos azzal nincs mit kezdeni, hogyha valakik alapban tudatlanok, de szerencsére ők vannak kevesebben és a primitív véleményük érdektelen. Bár láthatóan te is és a Kérdező is inkább ilyenekkel találkoztok.

2021. máj. 24. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

"Azzal nem értek egyet..."

Én úgy látom, hogy az egyet nem értésed a legkevésbé sem releváns.

2021. máj. 24. 13:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocs, ha rosszul fogalmaztam. Tehát úgy értem, miért hiszik, hogy fogyókúrázom.
2021. máj. 25. 12:11
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Mert értetlenkednek emiatt. Egyébként hatalmas különbségek vannak kifli és kifli között is, a normálistól, amit 20 évvel ezelőtt lehetett kapni, semmi bajod nem lenne.
2021. máj. 26. 02:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy bármi bajom lenne, azt írtam, hogy nem szeretem és nem akarok enni.
2021. máj. 26. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!