Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindentől rosszul?

Miért vagyok mindentől rosszul?

Figyelt kérdés

Először csak a sertés és marhahústól ha pl pörköltet csináltam.

Legutóbb már a csirkefalatkáktól is, most pedig túrós tésztát csináltam, be sem fejeztem az evést és már mennem is kellett a WC-re.

Egyre kevesebbet eszek, mert mostmár lassan mindentől a wc-n kötök ki vagy hányingerem van.

Régebben soha semmi kajától nem volt bajom, az utóbbi 2-3 hónapban tűnt fel ez a dolog.

2021. máj. 6. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valamilyen ételintolareciád van. Gyorsan meg kéne nézni, mert ennek nem lesz jó vége.

Nekem is így kezdődött a gluténérzékenységem, és nagyon lefogytam. Aztán a háziorvos elküldött vérvételre. De akár laktózérzékenység is lehet vagy más.

2021. máj. 6. 17:50
 2/7 anonim válasza:
83%
terhes vagy
2021. máj. 6. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akár IBS vagy Crohn is, de terhesség is.
2021. máj. 6. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Elvileg nem vagyok terhes, mert nemrégiben csináltam egy tesztet és az negatív lett. Ez a probléma pedig, mint írtam is már vagy 2-3 hónapja van. Menstruációm meg volt bolondulva az utóbbi időben, de azt annak tudom be, hogy abba hagytam a gyógyszert 1 évre, amit viszont most újra kezdtem.
2021. máj. 6. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokféle hormonális betegség okozhatja. Ezt csak orvos tudja megmondani, hogy mitől lehet. Ha tényleg nem vagy terhes, akkor lehet pl pajzsmirigy gond, ételallergia vagy intolerancia, vagy akár gyomorbaj.
2021. máj. 6. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez doki kell, így nem lehet megmondani.
2021. máj. 7. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Azta, én is pont evvel vagyok, csak puffadok is melléje nagyoon, én fogok dokihoz menni nagyon kíváncsi vagyok már.. Esetleg valami derült ki?
2021. máj. 10. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!