Agyserkentők érettségin?
Reggelizz normálisan, de ha egy mód van rá, akkor 7 előtt. Nem kell teli has, csak ne légy éhes délig. Aztán kezdés előtt 10 perccel mehet 2-3 szem szőlőcukor, majd ha épp van időd, kapj be egyet-egyet. Sok vizet vigyél magaddal, és igyál ha szomjas vagy. Meg azért a cukor mellé vigyél valami olyan rágcsát, amit hang nélkül tudsz eszegetni, mivel általában engedni szokták az ilyesmit.
Amúgy meg ne izguld túl a dolgot, millióknak sikerült már az ami előtted áll, és megenni sem fognak (akkor sem ha hibázol).
Elsősorban én is azt javaslom hogy ne igyál/egyél semmi olyat amit nem szoktál. Ha nem szoktál kávézni, sok cukrot enni, akkor ne érettségin kezdd el mert nem tudod hogy reagálsz rá, és igazán az tudja tönkrevágni az érettségidet ha remegsz/izzadsz/görcsöl a hasad mert megettél valamit amit nem jól bírsz.
A nem-zörgős nasi jó ötlet, kb mindegy hogy mi, amit szoktál amúgy enni, csak legyen falatnyi darabokra vágva és dobozban. Másokat se zavarj vele és a saját figyelmedet se tereld el azzal hogy harapod az almát meg keresed hogy hova rakd a csutkát.
Amikor én érettségiztem, kegyetlen meleg volt, úgyhogy a legjobb ébresztő egyszerűen a jeges víz volt. Jól behűtöd a vizet és belerakod egy termoszba ami hidegen tartja. Nyáron, melegben, öltönyben két-három óra írás után el nem tudod képzelni milyen jól esik a hideg víz.
Kv reggel és étcsoki élég kell legyen. Ha nem kvzol akkor tea. Nem tesz jót a túladagolás, szétveri a szívedet, rosszul leszel és fulladni is fogsz.
Érettségi, igen előtte nagy lépésnek tűnik, az első vizsgaidőszakod után röhögni fogsz, hogy az érettségi könnyü volt... a sokadik vizsgaidőszak után meg szeretnéd ha már nyugdíjjas lennél, mert mindenből eleged van.
Könnyű reggeli, de nem sok, hogy ne vigye el a vért az agyadból. Csoki. Mély levegő, 2x végigolvasni jó alaposan minden feladatot és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!