11/17 anonim válasza:
#10: :-D
Eszembe jutott egy egyetemi tanárunk mondása: "az én macskám annyira szereti a fokhagymát, hogy képes egy félméter kolbászt is megenni egy kis fokhagyma kedvééért"
:)))
12/17 anonim válasza:
Igen. Az Aldis savanyú giliszták isteniek.
13/17 anonim válasza:
Imádom a gumicukrot:))))))
Nekem a Tesco saját márkás a kedvencem. (Ízre, szilárdságra, mindenhogyan).
14/17 anonim válasza:
Jutalomfalatként fekete cicás medvecukrot ( gumi haribós) szoktam enni, napi 2-3 szemet. Félek, hogy addiktív hatással lesz rám és nem tudok vele leállni.
15/17 anonim válasza:
ma 11:03
Azzz! Összehúzza a hátamon a bőrt :D
16/17 anonim válasza:
Érdekes, én nem annyira, pedig amúgy nagyon édesszájú vagyok. Mármint persze, finom, de nem szoktam sóvárogni utána, mint pl. a csoki után
17/17 anonim válasza:
Én a savanyúakat szeretem, de nagyon ritkán eszem, mert ritka ha magamtól csakúgy megkívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!