A meggyeset szeretem, 100% meggylével ízesítve (saját fa, nagyon édes és zamatos).
Régen inkább a kinézet és az állag miatt ettem néha gumicukrot, de a meggy, citrus, mangó ízek a kedvenceim ilyen témában (nem mintha valaha is ettem volna mangós gumicukrot, de az az íz az, ami még ipari aromából is bejön s tuti tetszene gumicukorban is).
2018. máj. 9. 15:48
2/21 anonim válasza:
Amit a búcsúkban meg a vásárokban kapni az árusoknál. A normálisabbaktól szoktam venni, ahol zárható műanyag dobozból árulják, és nem döngicséli körbe 2000 darázs.
Azt szeretem, ami zöld-fehér, és béka alakú, meg van gyík alakú is, meg a málna alakút (és ízűt), ami belül gumicukor, kívül pedig cukorgyöngyökkel van bevonva.
2018. máj. 9. 15:52
3/21 Metionin válasza:
Vannak azok a zöld békák, meg régen lehetett kapni ilyen kígyókat meg teknősöket. Ja és azt a lapos szivárványszínűt ami iszonyat savanyú és színes lesz tőle a nyelved.
2018. máj. 9. 15:58
4/21 anonim válasza:
Penny márkás joghurtos savanyú gyümis a keevencem
Régen azt imádtam ami nagyobb volt és pokemonos alakú formában volt.
Haribo is jó főleg a savanyúak
2018. máj. 9. 16:46
5/21 anonim válasza:
görögdinnyés ízű a kedvencem :)
2018. máj. 9. 16:48
6/21 anonim válasza:
A Haribos békás cucc a kedvencem. De mindenféle jöhet, főleg a savanyúk. :)
2018. máj. 9. 17:19
7/21 anonim válasza:
Savanyú, tudod, van az a barackos, kígyós, stb... Gumimaci (egyszer Németországból kaptam savanyú gumimacit, az annnnnnyira finom volt :D), békás, cseresznyés, kólás (ufffff), vannak azok a kevert Haribo csomagok is, abban van ilyen két színű lap, az is finom, a tekercses savanyúak... Fú, majdnem mind. Kivéve a Haribo dinós. Az valamiért nem jött be.
2018. máj. 9. 17:22
8/21 anonim válasza:
Szeretem, de mivel tudom miből vannak, nem igazán merem megenni. Ha néha veszem a bátorságot és megeszek egyet-egyet, akkor főleg piros Haribo gumimacit.
2018. máj. 9. 17:45
9/21 anonim válasza:
A Tescoban nagyon szerettem a kimért Haribo gumicukrot, de a szemetek megszüntették. Ami szeretek, az a béka, a kólás, a kis radírszerű és persze a gumimacik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!