Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Olajban kisütős chips hol...

Olajban kisütős chips hol kapható?

Figyelt kérdés

Kicsit bővebben kifejtve: Gyerekkoromban nagymamám vett és készített mindig ilyen chípset. A boltban adták ilyen kis kb főzőtasakos rizs méretű zacskóban volt, és sütés előtti állapotban olyan volt, mintha száraztészta lenne. Volt négyzethálós alakú meg körkerék alakú is. Forró oajba kellett tenni és az 3-4 mp alatt megnőtt a 3x-osára, onnantól nem volt kemény, hanem finom puha "kukoricapehely" lett.

Kisütött állapotban most is kapható sokféle kivitelben azt hiszem buronyahcips néven adják, de ezt otthon kellett sütni. Ismeritek? :)

2010. aug. 21. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem.

Bármelyik kis boltban lehet kapni.

Mi csak egy kis falu vagyunk, és itt is árulják.

Úgy kb. 100-200 Ft között mozog jó esetben ;)

2010. aug. 21. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

és Budapesten hol van ilyen??

én nem találtam, rákszirmot eszem helyette az is püffed az olajban és chips (kb 500-600ft volt de abból egy hónapig rákszirmoztam.

piros-kék, és prawn crackers van ráírva, a sparban vagy smatchban volt a kínai tésztáknál

chipset 10éve láttam utoljára, volt kerek meg rácsos négyzet alakú :-I

2010. aug. 21. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
100 forintosokban nézd meg.A Keletinél, a Baross szobornál, a sarkon van egy háztartási bolt.(persze van minden más is.Édesség kozmetikum, stb)Rendszeresen vásárolok ott.Láttam már ott is.
2010. aug. 21. 21:13
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ, örülök, hogy nem vagyok egyedül, Ti is ismeritek!

Node konkrét boltot tudtok-e mondani esetleg? :)))

2010. aug. 21. 21:21
 5/13 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Igen, nagyim is kis borsodi faluban lakott, ő is ott vette mindig :) De már nincs :(

Mi a márkája, vagy gyártója, nem tudod véletlenül? :)

2010. aug. 21. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt én is szerettem!!! Én is régen találkoztam már vele, egyszer egy falusi kisboltban tudtunk venni, már meg nem mondom, hogy hol, mert nagy országjárók vagyunk :)

(A "bármelyik" kisbolt enyhe túlzás!)

2010. aug. 21. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
coopban, 100Ft :D
2010. aug. 21. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Budapest, XIII. kerület Lehel utca 64-68 - Reál Élelmiszerbolt, egy hónapja még láttam.
2010. aug. 21. 22:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Pöpec, köszönöm mindenkinek! A 13. ker még jobb, Zuglóból nincs messze! :)) Ment a plusz Nektek, köszi!
2010. aug. 21. 22:29
 10/13 anonim ***** válasza:

21:27

Azért tényleg bármelyik boltban lehet kapni.

Én ahol voltam mindenhol láttam, de lehet csak én vagyok ilyen mázlista ;)

2010. aug. 22. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!