A sprotni olajban konzervet hogyan eszik?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 16:51
1/10 Kriszti83 válasza:
Egyszerűen kiveszik a léből a halat és már lehet is enni.
2/10 anonim válasza:
Én pl sehogy,utálom a halat minden formában,de az előző jól írta,ahogy kiveszed,eheted...
3/10 anonim válasza:
Hát azért az nem olyan egyszerű, mert a kanálnak szinkronban kell mozognia a szájnyitással :)
4/10 A kérdező kommentje:
Van benne szálka?
2011. jan. 5. 17:08
5/10 anonim válasza:
Az nincs, de szemgolyót már láttam benne :S
6/10 anonim válasza:
Fiam friss vajas kenyérrel szereti.- kigyó uborkával.
7/10 anonim válasza:
"Van benne szálka?
Van benne szálka mint ahogy a szardíniában meg minden halkonzevben. Csak ezeket a halakat olajban főzik és attól a csontjai megpuhulnak omlóssá válnak. Az olajsav oldja a csontokat a halnál.
8/10 anonim válasza:
én szendvicseket szoktam készíteni sprotniból. toast kenyeret vékonyan megvajazok, rá két kis halacska,egy karika főtt tojás, és egy nagyon vékony citromkarika,úgy, hogy közepéig bevágom és és megtekerem. úgy néz ki, mint egy spirál.
a vendégeim mindig elsőként a halas szendvicseket emelik ki.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!