Hogy szeretitek a legjobban a palacsintát?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 15:59
21/28 anonim válasza:
"Zserbós" palacsintát ettem egyszer a helyi palacsintázóban, azóta csak így, vagy "szilvásgombóc" palacsinta finom még.
A zserbós: darált dió, baracklekvár, és csak úgy mutatóba az összetekert palacsintára kevés csokiöntet.
A szilvásgombóc: pirított zsemlemorzsa, szilvalekvár, fahéj.
22/28 anonim válasza:
#21, ez a zserbós nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni :-)
23/28 anonim válasza:
nutellás, baracklekváros vagy diós :D
24/28 anonim válasza:
A nutellás a kedvencem és a túrós.
25/28 anonim válasza:
Magában, vaníliakrémmel, Gundel-módra, kakaósan, lekvárral, mogyorókrémmel, túrókrémmel, eperrel, hortobágyisan.
27/28 anonim válasza:
Lekváros (sárgabarack, eper, erdei gyümölcs, málna, meggy), Nutella, Fahéjas, Kakaós, Túrós, Fagyis, Pudingos (vanília, csokoládé, puncs, karamell), Öntetes (vanília, csoki, karamell, eper), Gundel.
28/28 anonim válasza:
Kakaós, porcukorral megszórva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!