Sodexo melegételutalvánnyal lehet fizetni Interspar hipermarketben (többek között pl. mosogatószert is szeretnék venni)?
Figyelt kérdés
Előre köszönöm a válaszokat!2010. aug. 21. 08:26
1/10 A kérdező kommentje:
Néztem mindkét honlapot-de nem volt egyértelmű válasz.
2010. aug. 21. 08:33
2/10 anonim válasza:
ha kint van a bolt ajtaján, üvegén a jelzés, akkor lehet.
és általában úgy, hogy veszel valami ételt, péksütit, konzervet, stb...
legalábbis tescoban így megy.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2010. aug. 21. 08:43
4/10 anonim válasza:
Szerinted a modogatószer melegétel? Természetesen NEM használhatod. Azt legfeljebb akkor tudod használni, ha grilpultnál vagy a pékáru részben veszel valamilyen helyben készült ételt.
6/10 anonim válasza:
Mindenképp vásárolnod kell valami helyben sütött cuccot, aztán bármit hozzátehetsz a kosárban. A lényeg, hogy helyben készült péksüteményt is kell venned.
A 66%-os kissé el van tévedve.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elfogadták-igen kellett venni egy péksütit-, mosószert is kifizethettem vele.
2010. aug. 21. 10:08
8/10 anonim válasza:
első vagyok. na látod :) én megmondtam :D
9/10 anonim válasza:
Aemnnyire el vagyok tévedve, azért csak igazam volt, és vennie kellett péksüteményt...
10/10 anonim válasza:
A tesco-ban már elég régen mindent lehet venni, nem kötik már pékáruhoz, csak eleinte.A spár pedig Kaiserrel fuzionált, a kaiserben pedig hideg konyhához van kötve.Ha akármilyen salátát veszel, már a többi holmit fizetheted a meleg utalvánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!