Mi a kedvenc ételed, italod?
Figyelt kérdés
:))2010. aug. 21. 06:38
12/16 anonim válasza:
puszedliszószos kacsamell, párolt vörösboros képosztával és tepsis kiflikurmplival, nyam-nyam.
13/16 anonim válasza:
Etel: Gyorskajak, friss eper, malna, sargabarack, citrom, mindenfele sutik, gumicukor, marcipan(magaban is, nyamm:D) minden ami vanilias, minden ami mu, anyukam foztje
Innivalo: Viz, minden mennyisegben(de csak csapviz, a palackozottat nem szeretem); frissen facsart narancs es/vagy grapefruit le, a happy day amarena cherry:D es ennyi:D
14/16 anonim válasza:
kaja az rántott csirkemellfilé burgonyapürével, inni meg bubimentes vizet, kólát vagy tonikot szoktam
15/16 A kérdező kommentje:
Csupa finomság:)) Nyami.....
2010. aug. 24. 06:31
16/16 anonim válasza:
én a húsokat nem szeretem se a pörkölteket,se a főzelékeket.
csak a csirkemellet,aztán a salátákat imádom bármilyen legyen is:) aztán palacsintát is szeretemés étterembe imádok enni:) ott szinte majdnem mindent szeretek!:)
és a kedvenc desszertem: csokis brownie vaniliafagyival és forró csokiöntettel:)
és a kedvenc italom: mentes víz,meg nestea,meg szénsavas víz...stb:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!