Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc ételed, italod?

Mi a kedvenc ételed, italod?

Figyelt kérdés
:))
2010. aug. 21. 06:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Hal, tengeri herkentyűk-sajnos utóbbihoz nagyon ritkán jutok frissen:P

Ital: víz

2010. aug. 21. 08:36
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Hal, tenger gyümölcsei, eper, sárgabarack, padlizsán, főzelékek.

teák és főzetek

2010. aug. 21. 09:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Töltött káposzta/sör
2010. aug. 21. 10:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
tejfeles harcsapaprikás kapros túróscsuszával, zöldtea narancs/mandarin ízesítéssel :)
2010. aug. 21. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

étel: penne all'arrabiata, pizzák, tészták, olasz kaják, palacsinta, édességek

ital: víz, sör

2010. aug. 21. 12:24
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)
2010. aug. 22. 15:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...kedvenc étel? Nem tudok választani. :) Viszont...szeretem a rakottasokat, az olaszos tésztákat (főleg tésztaevő vagyok:)), de a pöri is ugyanolyan kellemesen csúszik, valami jóféle uborkasalátával. Ja, meg a gyrost is szeretem, bár azt ritkán eszek. Kisebb koromban az autentikus vasárnapi ebéd kombó is a kedvenceim közé tartozott: csigaleves/rántott hús/krumlipüré (igen, krumpli, és nem burgonya:)). A pizzát szerintem nem kell említenem, nincs ember a Földön, aki azt ne szeretné. Ezen kívül nagy fagyi-fan vagyok (főleg karamellöntettel:)). Na meg kakaós csiga. Édességekből nagyjából mindegy...leginkább tiramisu, csokis sütik...deöö...tényleg minden. Ja, meg palacsinta...mm...baracklekvárral.

Alkoholos italok közül a Bailey's, a Bacardi, meggypálinka (ami nem a szó szoros értelemben vett pálinka:)), jóféle borok, rosék, etc.

Alkoholmente italok... jegeskávé (koffeine-elvonási tünetek szoktak jelentkezni:)), grapefruitlé, gyömbér, bár a cukros lötyiket nemigen preferálom.

2010. aug. 23. 09:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
gyümölcsöök!nyamm,minden mennyiségben
2010. aug. 23. 14:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
italba pedig a víz és a gyümölcslé,zöldséglé(amit én csinálok)
2010. aug. 23. 14:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)))
2010. aug. 23. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!