Mi a kedvenc ételed, italod?
Hal, tengeri herkentyűk-sajnos utóbbihoz nagyon ritkán jutok frissen:P
Ital: víz
Hal, tenger gyümölcsei, eper, sárgabarack, padlizsán, főzelékek.
teák és főzetek
étel: penne all'arrabiata, pizzák, tészták, olasz kaják, palacsinta, édességek
ital: víz, sör
Hmm...kedvenc étel? Nem tudok választani. :) Viszont...szeretem a rakottasokat, az olaszos tésztákat (főleg tésztaevő vagyok:)), de a pöri is ugyanolyan kellemesen csúszik, valami jóféle uborkasalátával. Ja, meg a gyrost is szeretem, bár azt ritkán eszek. Kisebb koromban az autentikus vasárnapi ebéd kombó is a kedvenceim közé tartozott: csigaleves/rántott hús/krumlipüré (igen, krumpli, és nem burgonya:)). A pizzát szerintem nem kell említenem, nincs ember a Földön, aki azt ne szeretné. Ezen kívül nagy fagyi-fan vagyok (főleg karamellöntettel:)). Na meg kakaós csiga. Édességekből nagyjából mindegy...leginkább tiramisu, csokis sütik...deöö...tényleg minden. Ja, meg palacsinta...mm...baracklekvárral.
Alkoholos italok közül a Bailey's, a Bacardi, meggypálinka (ami nem a szó szoros értelemben vett pálinka:)), jóféle borok, rosék, etc.
Alkoholmente italok... jegeskávé (koffeine-elvonási tünetek szoktak jelentkezni:)), grapefruitlé, gyömbér, bár a cukros lötyiket nemigen preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!