Lejart toffifi eheto meg?
Figyelt kérdés
Szisztok.
Van 3 doboz Toffifim meg karacsonyrol.
05.01 en van a lejarati datuma kizart, hogy 3 dobozzal addig megegyek :D lejarat utan szerintetek meg meddig fogyaszthato?
2021. ápr. 6. 14:57
2/12 anonim válasza:
Ha nem penészes, büdös, furcsa ízű akkor természetesen.
Jó étvágyat hozzá!
3/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz lejárati időn túl kicsivel, de még fél év múlva sem. Max. megavasodik, ha túl régóta és helytelenül van tárolva. Valamint a nem friss Toffifee azért elég rossz.
4/12 anonim válasza:
Bőven megeheted, még fél évvel később is...!
A töltelék tömény cukor (nem tud megromlani), a csoki "héj" legfeljebb picit kifehéredik... Bár a tejcsokinál ez kevésbé jellemző, mint az étcsokinál.
5/12 anonim válasza:
Küldd el nekem, ingyen bevizsgálom neked, hogy fogyasztható-e még.
6/12 anonim válasza:
én is szivesen segítek az elfogyasztásban ;)
7/12 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy valaki szereti. Nekem az egyik legrosszabb édesség, amit valaha ettem.
8/12 anonim válasza:
Jézus, nekem az max 1,5 nap lenne
Jó lesz még
9/12 anonim válasza:
Persze, a csokik általában nem romlanak meg, a dátum azért van rajta mert muszáj rá írni.
10/12 anonim válasza:
#9: ha nem romlanának meg, akkor nem kellene szav. időt rátenni, ahogy például a cukorra nem kell. De, elveszíti a minőségét, megavasodik, emberi fogyasztásra alkalmatlanná válik. Csak nem a szavatossági idő utolsó napján. Addig szavatolja a gyártó, hogy megfelelő marad a minősége, feltéve, hogy helyesen tárolták, szállították. Elég sokszor előfordul olyan - helytelen tárolásból adódóan -, hogy a csoki szavatossági időn belül válik ehetetlenné. Elég, ha egyszer megolvad, aztán visszadermed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!