Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csapvíz iváshoz miért ajánlott...

Csapvíz iváshoz miért ajánlott vízszűrőt venni? Ha nincs, lehet bajom tőle?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

#8: a leggátlástalanabb vízszűrősök (nem írom le a cégnevet) meg még rémhírterjesztéssel egybekötött kamu-bemutatót is tartanak. És a kivont ásványi anyagok (amik szerintük rosszak) helyett tablettában árulják hozzá a visszapótolni való ásványokat. Érted???? Kivonja, majd jó pénzért ugyanazt visszateszi a vízbe.

Atomot az ilyeneknek!!!!!

2021. ápr. 1. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Van, ahol kell és van, ahol nem kell. Én például világéletemben szerettem a sima csapvizet, azt ittam, sosem volt problémám a minőségével - aztán elköltöztek egy olyan községbe, ahol tényleg szükség van a szűrőre, különben nagyon fura, mocsaras mellékíze van a víznek.

Itt nem is iszik senki csapvizet, csak szűrővel, állandó vita az önkormányzattal, hogy kezdjenek már valamit a vízrendszerrel.

2021. ápr. 1. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
#12, néhány településen tényleg ez van, én az Alföldön futottam bele párszor. Csak teának vagy limonádénak tudtam meginni a vizet.
2021. ápr. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!