Tudna esetleg valaki ötletet adni, hogy honnan tudnék esetleg itthonra bőségtàlat és hidegtàlat rendelni??
Olyat ami finom és megéri az árát..pár hét és itt az esküvőnk napja és szűk családi körben,de vacsiznànk egyet itthon. Szeretnék rendelni tálakat, de nem találom fel magam egyszerűen. Nem tudom honnan lenne jó.
IX. Budapesten élünk. Köszi ha valaki tud segíteni :)
"Tudnék honnan rendelni..Arra volnék kíváncsi, hogy honnan éri meg ami finom is"
Akkor miért nem rendelsz? Nyílván senki nem próbálta végig az összes éttermet, de Te tipikus magyar vagy, aki olcsót, de jót akar. Egyébként van ötletem, Írtam is, Google a barátod. Most tényleg komolyan azt várod, hogy mi mondjuk meg, hogy a Ti esküvőtökre honnan rendeljétek a kaját? Gondolkozzál már? Ha egy ilyen egysezrű dolgot nem tudsz megoldani, mi lesz később akkor a házasságotok alatt?
Köszönöm a lepontozást, pár év múlva majd eszedbe jutok.. És amíg ezt a kérdést Te normális kérdésnek gondolod, addig nem nőttél fel egy házasságra, de azért sok boldogságot! Szép éjszakát!
"Én az életemben már nagyon sok mindent letettem az asztalra"
Ja persze. De egy kajarendelés gondot okoz. Na ne nevettessél már...
Mondanám, hogy olvass vissza, de Akkor mégegyszer leírom, mert nem bízom a képességeidben : GOOGLE! Ennyi idő alatt már fel lehetett volna hívni/ E-mailt lehetett volna írni 5-10 étteremnek ami a 9. kerbe van, hidd el, mind nagyon jó étterem velük megdumálni hogy mit szeretnél és még véleményeket is tudsz olvasni róluk, amit vendegek írtak, ott több, hasznosabb választ kapsz arra, hogy megéri e és a minőségre tapasztalatokra is.
De ha ez nem jut el a cseppnyi agyadig, nem tudok segíteni. Segíteni csak azon lehet, aki hagyja, írtam GOOGLE. És még most is velem veszekszel.
A Férjedet ne lova*o**uk meg mi helyetted? Életképtelen vagy és nem fogadod ela segítséget. Vagy mit vársz? Főzzünk mi a lagzidba?
Ne haragudj, de aki egy ilyen egyszerű helyzetben döntésképtelen, az nem vihette túl sokra az életben!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!