fekete olívával, arany mazsolával, vagy némi narancs darabkákkal, balzsam ecettel, fetával, fodros salátalevéllel. Bármikor elcserélek egy tábla jófajta belga csokit egy ilyenre. Egy nagy zacskó chipszet is.
2021. márc. 21. 16:43
2/11 anonim válasza:
#1 Ok, de nem ez volt a kérdés.
2021. márc. 21. 16:46
3/11 anonim válasza:
Csoki. A mostani kedvencem, amit az Lidlbe lehet kapni. Bemész, és rögtön ott van balra fönt a kávékkal szemben. 74% kakaótartalmú.
2021. márc. 21. 16:58
4/11 anonim válasza:
Oké, de ez volt a válsz. Nehéz megérteni az emberi kommunikáció alapjait ugye?
Csak az hisz az elődöntendő kérdésben, akit meg lehet vezetni egy nemzeti konzultációval. Mindneki másnak van mondanivalója.
2021. márc. 21. 17:44
5/11 anonim válasza:
Mindkettő, amelyikhez éppen kedvem van.
2021. márc. 21. 18:04
6/11 anonim válasza:
4#
Igen csak az eldöntendő kérdésre eldöntendő választ vár a kérdező,jó magam én a nemzeti konzultációt a kukába dobom,nem pedig a saját légből kapott elképzeléseimet firkálom rá,mert tudom,hogy az aki kérdi,pont lesz@rja és nem veszi bele a statisztikába,ergó jobban tetted volna ha erre a kérdésre nem reagálsz.
Amúgy a kérdésre válaszolva:Chips részemről.
2021. márc. 21. 18:45
7/11 anonim válasza:
Te vagy a kérdező? Nocsak! Nem is tudtam!
2021. márc. 21. 18:51
8/11 anonim válasza:
Egyértelmű veszekedni akarsz és feltételezésekből építkezel. De szerencsére neked való a konzultáció is, azon a szinten vagy.
2021. márc. 21. 18:52
9/11 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem.Chipsből ha van időm csinálni akkor házilag csinálok cékla vagy édesburgonya chipset(neten van recept).
2021. márc. 21. 21:05
10/11 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem. Sör mellé egy filmhez chips, de néha nagyon jól esik egy kis csokoládé!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!