Mi a kedvenc nasitok? (csoki, chips félék, joghurt, süti. )
Egyik sem ezek közül mivel bennem már él az a szabály hogy ha eszembe jut a torkosság akkor átgondolom hogy miért adok ki pénzt.
Vmi aromásított szinezett műanyagvacakért vagy valamilyen természetes de finom gyümölcsért!
Pl én imádom az érett nagyszemű gránátalmát és a pisztáciát is!!
Nagyon gáz,de ha káros szenvedély,akkor a chips... :(
Chio,vagy Pringles chips,vagy ezek kicsit butítottabb változatai!Toooom,hog káros,tisztában vagyok vele....de utálom azt az embert,aki nagy erőkkel hadakozik ellene!Ne minden nap,de néha azért belefér!!Pl.most is ettem,jó kis mézes bodza pálinkával!!Igazi "fogyó kúrás" szer!! :) Viszont legalább a náthát kiöli...a pálesz,nem a chips..de az meg legalább jól esett! :)
Anthon Berg csokoládé....legfinomabb amit valaha ettem!Fiiinom,vastag csokitallérok,mind külön csomagolva esztétikusan,benne szinte folyós marcipán!!!!Aki különlegességre vágyik,szaladjon venni egy egész dobozzal.10 db van benne,kb. 1000-1500 HUF.Imádom.Főleg a szilvás isteni!!!Csokik között az isten:)))
Marcipánkenyér-bármikor képes vagyok enni....
német és svájci csokik-eszméletlen jók,és drágák...persze fizetek én ezért árat....nagy fenékkel,hasamon a hájjal,stb.........valamit sajnos valamiért.....
A szögedinek:
én is szögedi vagyok, bár 35 éve nem ott élek..
Imádom a szögedi töpörtőt, és a vastag bélbe töltött rizses hurkát ropogósra sütve..(sajna nagyon ritkán jutok hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!