Macskakajától lehet baja az embernek ?
Figyelt kérdés
Az egyik magyar Youtube "sztár" tömi magába és alkoholt iszik hozzá.2021. márc. 14. 17:29
4/6 A kérdező kommentje:
Bartos Cs István a neve, a 3. világháború túlélésére készül
2021. ápr. 2. 19:02
5/6 anonim válasza:
Ja, hát a mösternek szerintem mindegy. Az immunrendszere, emésztése eléggé toppon lehet az öregnek, eszik az a műanyagtól kezdve a papírig mindent. 😂
6/6 anonim válasza:
Nem tudom , nekem bátyám szokott pár hetente amikor hazajár, enni a macskám száraz kajájából. Kb maréknyit eszik egyszerre :Dd esküszöm, hogy szereti, egyébként nézd meg az összetevőtit, ha a kis testű macskádnak adsz olyat, akinek a gyomra sokkal érzékenyebb az emberénél, akkor nem tudom elkepzelni, hogy baj lehet belőle. Nyilván nem javasolt sztem sokat enni, tesóm meg beteg hogy ízlik neki, számomra undorító (ha ember eszi) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!