Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sparról lenne pár kérdésem?

Sparról lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy

1:A sült húsos pultban kb.hány óra fele menjek, hogy biztosan legyen még hús?

2:Az előre csomagolt húsos salik finomak?

3:Úgy emlékszem régen lehetett kapni dobozos szecsuáni csirkét rizzsel, amit csak meg kellett melegíteni, ilyen kapható még?

Köszönöm!

2021. márc. 10. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Melyik spar??
2021. márc. 10. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyobb Spar üzlet, gondolom egységes.
2021. márc. 10. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk az Intersparban szokott lenni sült hús még 19 óra körül is (ami most zárás, szóval nem tudnál túl későn menni), de azért gondolom hogy ez üzletenként változó. Az előre csomagolt salátákról nem tudok nyilatkozni, szecsuáni csirkéből ha erre gondolsz: [link] ilyesmi még szokott lenni.
2021. márc. 10. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem egységes. A sparok nagyrészét franchise-ben üzemeltetik, a vállalkozótól függ hogy mikor mit rendel.
2021. márc. 10. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Én úgy láttam mindig van rántott tutyi. De lehet csak nálunk ilyen.

Salik finomak, de a húsosakat nem ismerem. Meg nyilván jó szószos, szóval nem diétás fajta 😃 de ez általános mindenkinél. Ha nem tetszik, akkor vannak zacskós zöldségreszelékek, aztán megcsinálod magadnak amilyenre akarod.

A dobozos kaják nem tudom hogyan vannak... rémlik, hogy vannak máshol is, de bejáratnál van ez a szendvicspult általában, ahol csomagolt szendvics meg ilyenek vannak. Ott szoktak lenni melegítendő készételek is. Ez ilyen nyitott hűtőpult, és ilyen barna csomagolású termékek vannak. Most meg nem mondom milyen márkanevet adtak neki. De ott vannak saláták is, leves stb...

Amit tudok javasolni, hogy telóra szedd le a spar appot és legyen supershopod! Egész jó ötletek szoktak lenni benne. Szeretem az akciókat.

2021. márc. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!