Mit szoktatok inni?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom, szinte csak vizet iszok. Alkalmanként előfordul hogy iszok kólát vagy sört, de elég ritkán. Volt, hogy furcsán néztek rám amikor azt mondtam, hogy én csak vizet iszok, mintha nem lenne természetes. Rákerestem interneten, hogy van-e még olyan aki csak vizet iszik, viszont a google, csak olyan dolgokat hozott ki, hogy mi történik a testeddel, ha 30 napig csak vizet iszol, meg hasonlók, mintha az emberek nem fogyasztanának vizet, csak egyéb italokat. Arra lennék kíváncsi, hogy mik ezek az italok, mit szoktatok legtöbbször inni?2021. márc. 9. 11:27
12/12 anonim válasza:
Víz, Ásványvíz (Szénsavas, enyhe), Szénsavas üdítő, Szénsavmentes üdítő, Gyümölcslé, Szörp, Limonádé, Tea. Kávét és Alkoholos italt nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!