Nyertetek már a csomagon található kóddal?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 12:55
1/13 anonim válasza:
Egyszer igen, egy Balaton szeletet.
2/13 anonim válasza:
Én túró rudival már nyertem egy másik túró rudit, illetve még sokkal régebben a dörmi maci kódos csomagolásaiból kellett összegyűjteni x darabot és akkor kaptál egy puzzle-t, nekem 2 puzzel-t is sikerült szereznem. 😃
Mást még nem nyertem, pedig sokat próbálkozok ilyenekkel, hátha egyszer összejön valami. 😃
3/13 anonim válasza:
Beats fejhallgatót rauch kupakkal, de sajnos pont azt a kupakot dobtam ki, úgyhogy nem kaptam meg :S
Meg persze csomó sport szeletet
4/13 anonim válasza:
A fiamnak gyűjtögettem egyszer - asszem, a chipses zacskóból valami kacatot (100 éve volt..), és nyert egy kis doboz legót. Örült neki
5/13 anonim válasza:
Tavalyelőtt egy kolléganőmmel vásároltuk tonnaszámra a Sport szeleteket, aztán egyszerre beváltottunk vagy 20 nyerőt 😀
6/13 anonim válasza:
1-1 csokit, de amúgy nem szoktam beváltani, gyűjtögetni ezeket.
7/13 anonim válasza:
Régen mikor kijött a star wars 3, akkor a chio chipssel megnyertem a darth vader sisakot.
8/13 anonim válasza:
Csokit, azt be is váltottam.
Egyszer egy plakátot, de nem tudtam beváltani, mert egyik boltban sem volt belőle:( - ezzel le is tettem ezekről a "gyűjtögetésekről".
9/13 anonim válasza:
Nescafé 3in1 csomagkodot fel lehetett tolteni egy weboldalon vagy 10 éve kb. Azzal egy logitech vezeték nélküli egeret nyertem.
10/13 A kérdező kommentje:
NEM HISZEK NEKTEK, marketing robotok vagytok!!!
2021. márc. 1. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!