Lànyok,làttatok màr olyan edènyt?
Figyelt kérdés
Olyan edènyt Ami egy megszokott szurke nagyobb edèny,aminek a kozepèn van egy vàlaszfal ès egyszerre kèt dolgot is tudtok benne fözni
Ès a fedöje is kèt fèlkörböl àllna?
Vagy vevök lennètek rà?
2021. febr. 28. 21:01
1/11 anonim válasza:
Nem lennék rá vevő, ugyanis pl. a rizs és a pörkölt (csak példa) abszolút nem egy időben lesz kész - ergo valamelyik odaégne.
2/11 anonim válasza:
Látni láttam, de nem vennék ilyen. Egyrészt azért, amit az első írt, másrészt azért, mert a félkör résznél mind a főzés, mind a tisztítás macerásabb lenne.
3/11 anonim válasza:
Én sem lennék vevő rá. Szerintem nincs 2 olyan különböző étel, ami pont egyszerre lenne kész.
4/11 A kérdező kommentje:
Ès ha szètszedhetö lenne?
2021. febr. 28. 21:21
5/11 anonim válasza:
Akkor miért ne vegyek inkább két sima lábast?
6/11 anonim válasza:
Akkor pl. egy gáztűzhelyen instabil lenne, felborulhat, stb.
7/11 anonim válasza:
Meg akkor át is folyhat egyikből a másikba a cucc
8/11 anonim válasza:
Meg se lehetne keverni rendesen.
9/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy praktikus lenne. Az egy dolog hogy nem egyszerre készülnek el a dolgok de én nem is ugyanazon a hőfokon szoktam főzni mindent. A pörköltet lassan főzöm alacsonyabb fokozaton, a főtt krumpli/tészta alatt felveszem amíg felforr a víz. Még közben is igazítom érzésre mert ezer dologtól függ hogy mi mennyire fő és mennyire akarom hogy főjön. Ha valami nagyon fő akkor kicsit lejjebb veszem, de nem biztos hogy a másik felét is kell, azt lehet hogy hagynám ahogy van vagy feljebb venném. Nagyon ritkán van olyan hogy végig ugyanolyan hőfokon megy a két főzőlapom.
10/11 anonim válasza:
Láttam már ilyet, de nem vennék, előttem már kifejtették, hogy miért. Ez is csak egy olyan eszküz, ami elméletben jól néz ki, gyakorlatban viszont teljes mértékben haszontalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!