Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lànyok,làttatok màr olyan edènyt?

Lànyok,làttatok màr olyan edènyt?

Figyelt kérdés

Olyan edènyt Ami egy megszokott szurke nagyobb edèny,aminek a kozepèn van egy vàlaszfal ès egyszerre kèt dolgot is tudtok benne fözni

Ès a fedöje is kèt fèlkörböl àllna?

Vagy vevök lennètek rà?

2021. febr. 28. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem lennék rá vevő, ugyanis pl. a rizs és a pörkölt (csak példa) abszolút nem egy időben lesz kész - ergo valamelyik odaégne.
2021. febr. 28. 21:11
 2/11 anonim válasza:
98%
Látni láttam, de nem vennék ilyen. Egyrészt azért, amit az első írt, másrészt azért, mert a félkör résznél mind a főzés, mind a tisztítás macerásabb lenne.
2021. febr. 28. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Én sem lennék vevő rá. Szerintem nincs 2 olyan különböző étel, ami pont egyszerre lenne kész.
2021. febr. 28. 21:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Ès ha szètszedhetö lenne?
2021. febr. 28. 21:21
 5/11 anonim válasza:
100%
Akkor miért ne vegyek inkább két sima lábast?
2021. febr. 28. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pl. egy gáztűzhelyen instabil lenne, felborulhat, stb.
2021. febr. 28. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
Meg akkor át is folyhat egyikből a másikba a cucc
2021. febr. 28. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Meg se lehetne keverni rendesen.
2021. febr. 28. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy praktikus lenne. Az egy dolog hogy nem egyszerre készülnek el a dolgok de én nem is ugyanazon a hőfokon szoktam főzni mindent. A pörköltet lassan főzöm alacsonyabb fokozaton, a főtt krumpli/tészta alatt felveszem amíg felforr a víz. Még közben is igazítom érzésre mert ezer dologtól függ hogy mi mennyire fő és mennyire akarom hogy főjön. Ha valami nagyon fő akkor kicsit lejjebb veszem, de nem biztos hogy a másik felét is kell, azt lehet hogy hagynám ahogy van vagy feljebb venném. Nagyon ritkán van olyan hogy végig ugyanolyan hőfokon megy a két főzőlapom.
2021. márc. 1. 00:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már ilyet, de nem vennék, előttem már kifejtették, hogy miért. Ez is csak egy olyan eszküz, ami elméletben jól néz ki, gyakorlatban viszont teljes mértékben haszontalan.
2021. márc. 1. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!