Csak velem van ez? Veletek is van hasonló?
Figyelt kérdés
Utálom a paradicsomot, de a ketchupot és a paradicsom levest szeretem...
Utálom a májat, de a májkrémet szeretem...
Utálom a tejet, de a kakaót imádom...
2010. aug. 17. 16:41
1/5 anonim válasza:
ugyan így vagyok vele én is, kivétel a a tejet:) 14/L
2/5 anonim válasza:
Én pedig imádom a paradicsomot, de rühellem a paradicsomlevest (:
3/5 anonim válasza:
Én évekig nem szerettem a paradicsomot kicsi korom óta de a ketchupot azt szerettem a paradicsom levest azt is meg tudom enni de én sem annyira szerettem...de ma már nagyon szeretem a paradicsomot magába is...
tejet szeretem + a kakaót is...
a májat én sem eszem meg de májkrémet én is szeretem
4/5 A kérdező kommentje:
na örülök neki h nem csak velem van ilyen furcsa dolog:D köszi h válaszoltatok:D
2010. aug. 17. 20:56
5/5 anonim válasza:
Én imádom a paradicsomot,de a paradicsomlevest már nem szeretem(A kecsapot megeheted akkor is ha nem szereted a paradicsomot,hiszen sok köze nincs hozzá).
Szeretem a káposztát,a káposztalevest pedig nem,ugyan ez a helyzet a karfiollal.
Nem szeretem a túrót,de a tehéntúrós sütiket nagyon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!