Az étel drog? Mert sokan vannak akik ráfüggnek egy bizonyos kajára,én pl,azt hallottam van aki foghagymafüggő!!! Szabályosan rosszul lesz ha nem ehet foghagymát és hidegrázása van az elvonási tünetektől! Ilyen létezik tényleg?
Nem tudom már elképzelni mit raknak az ételekbe,hogy még egy sima egyszerű bundáskenyértől is valaki függő lett(nem kamu).
Szerintetek miket raknak mindenbe hogy ennyire nagy függőséget vált ki sok kaja az embereknél?
#7: 100% poén! :-D
Érdemes rákeresni, itt-ott még hozzátesznek ilyen tudományosnak ható felvezetést is, hogy
"A neves Journal of Bluntness c. szaklapban megjelet tanulmány tételesen összefoglalja a kenyérfogyasztás hátrányait.
A lapban ismertetett cikk Dr. Jonas Rubbish, ismeretlen táplálkozáskutató tollából származik. Rubbish egyébként a denveri Southnorthern Egyetem adjunktusa."
Ha lefordítod az illető nevét, meg a "neves" lap címét, azonnal láthatod, hogy miről van szó! Szarkazmus!
Persze, meg a vízre is. 😏
Az étel alapszükséglet, mindenkinek kell ennie. A túlevés az ami káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!