Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi 1,75 liter víz átváltva...

Mennyi 1,75 liter víz átváltva ml-be?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 14:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
1750
2021. febr. 15. 14:31
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. febr. 15. 14:35
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Húha..... alsó tagozatosok is írhatnak már ide????
2021. febr. 15. 14:53
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Ezeket kell megtanulni: [link]
2021. febr. 15. 15:05
 5/22 anonim ***** válasza:
22%
3,és mi van akkor,ha ő eddig nem tanulta ezt,és szeretné most tudni?Jó elég rosszul hangzik,de akkor is tudni akar...Sokkal jobb,mint a 80 éves nagymama,aki nevetve meséli el,hogy nem tudja melyik a nehezebb,1kiló toll vagy 1 kiló papír.
2021. febr. 15. 15:07
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Azt még megértem, hogy nem tanulta... De hogy a google-ba se tudja beírni...? Ezer és egy átváltó oldal van, mindenről mindenre - minden nyelven...
2021. febr. 15. 15:08
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
Ez mondjuk jogos,a google a barát,ott van ezer millió infó,fölösleges ide feltenni,kivéve ha nem világos valami,vagy mindenhol mást írnak,akkor valami szakértő elmagyarázhatná a különbséget,vagy a valóságot.
2021. febr. 15. 15:11
 8/22 anonim ***** válasza:
77%

5-ös, és te tudod, melyiknek nagyobb a tömege? ;)

Egyébként meg igen, szerintem alsósok is kérdezhetnek, és még mindig jobb egy pimaszul egyszerű kérdés, mint a sok nyomorék troll. :)

2021. febr. 15. 15:17
 9/22 anonim ***** válasza:
75%

Ó....

Bocsánatot kívánok, ezt nem tudtam. Elég régen regeltem, lehet akkor nem is volt ilyen. Nem tudom...

2021. febr. 15. 15:25
 10/22 anonim ***** válasza:
50%

Kíváncsi lennék, ezek a nagyokosok mindenből annyira jók-e, nincs semmi gyengéjük vajon. Én nagyon rossz vagyok átváltásokból, pedig van diplomám, nem is egy. Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki lehet mindenből jó? Tudom az SI prefixumokat is, még a femto és atto is megvan, de átváltani kicsit más.

És nem baj, hogy ide kiírta a kérdést és nem guglin nézte meg, mert én is mbelebotlottam a kérdésbe és kicsit nekem is edzette az alsó tagozatos szintjén lévő agyam.

De ha annyira okos vagy, te tudod, mi az a névszói állítmány? Ez általános iskolás anyag. Vagy meg tudod nevezni a fül részeit? Remélem, ezek kapásból mennek, mert különben nem értem, mi ez a kifogásolás.

2021. febr. 15. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!