Hol egyel extra olcsón?
El kellett jönnöm otthonról. Mivel nem akarom, hogy lássák, hogy milyen helyzetben vagyok, a könyvekért fizetnem kellett (könyvtrári beiratkozási díj). Csak az ételen tudnék spórolni, illetve a gyogyszeren, de az utóbbi veszélyes. Eddig zsemlét ettem, próbáltam magam sütni, de már hányingerem van tőle. Tudtok mondani kérlek tippeket?
Egyetemista vagyok, hogy kitörjek otthonról.
Hogyhogy hol egyél?
Nyilván otthon főzve, de még mindig nem írtad le a kereted.
Elnézést kérek, konkrétan a lényeg maradt le. Nem nagyon ehetnék szénhidrátot, de most ez se érdekel. A napi keret az maximum 500ft lenne, de jó lenne alatta, bár gondolom ez nem lehetséges. Tudok itthon főzni, nagyobb adagot is elöre több napra, akkor viszont pár napig nem tudok enni, hogy összegyűljön rá a pénz.
Köszönöm a válaszokat:)
Akkor ne napi 500-ért vásárolj, hanem 3 naponta 1500-ért.
4 kicsi faros csirkecomb 380-400Ft. Csirkemáj 1 kg 500 Ft.
Gomba 0,5 kg. 300 Ft. Lidl-s virsli 1 kg.5-600 Ft(?) ezt nem tudom pontosan) csirke far hát 200 Ft/kg
Ne olajat vegyél, hanem zsírt, akkor a sült zsírt tudod kenyérre kenni. Bab-borsó-lencse 0,5 kg 200 környékén.
Rizs, száraz tészta.
Száraztészta: krumplis, grízes, tűrós, lekváros
Tojásos nokedli, 0,5 kg darált húsból csinálsz 12 fasírtot, vagy paradicsomos húsgombócot. Esetleg savanyú káposztával "töltött káposztát" pucéran, levelek nélkül.
Krumpli, hagyma legyen otthon!
8-as vagyok, ezek lemaradtak
Krumplileves, palacsinta,
Mirelit spenótból főzelék, tükörtojással,
Paradicsomleves, kelkáposztafőzelék (sült virsli?)
A csirkefahátat megsütöd hagyományos töltelékkel (áztatott kenyér, só, bors, petrezselyem,tojás) 4 db-ból és 0,5 kg kenyérből lesz egy tepsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!