Fogalmam nincs, de velem kezdődik a sor 😀 mondjuk ma KFC t ettem, de ez se mindig van, mert inkább pizzát eszek, palacsintát, meg van ilyen piteválogatás 600 ft 4 pite 😀 de sokat éhezek, amikor pl ezek úgy nincsenek 😀
2021. febr. 6. 19:16
2/8 anonim válasza:
Kb 900ezer embernek jelent valamilyen problémát az élelmiszer. Ebben szerintem olyan is van, aki mondjuk drogra, vagy alkoholra költi a pénzét, vagy a cigarettát megveszi, ennivalóra meg kevés marad.
2021. febr. 6. 19:18
3/8 anonim válasza:
Itt mindenki kijön a kajapénzből, sőt a gyik tanúsága szerint havi 60 ezer forintból itt mindenki szarvasgombán, Beluga kaviáron és wagyu steaken él.
De ha le merem írni, hogy havi 200-250 ezret költök kajára, már formázzák a woodo babát és szurkálják ezerrel :D
2021. febr. 6. 19:26
4/8 anonim válasza:
Nekem 40000ft a kajapénz.
Sosem írtam,hogy szarvasgombát és kaviárt ennék!
Lidl-be vásárolok,néha a közeli cba,szóval még csak nem is olcsó helyen.
Főzéssel sokat lehet spórolni.
Nyilván étterembe nem járok,nincs 500ft- os rántott húsos szendvics,fornetti,meki,burger,pizza és társai.
2021. febr. 7. 05:15
5/8 anonim válasza:
Ha nagyon ehes vagyok ... elmegyek pecazni :) Jol is erzem magam, fogok is par halat ... es maris van par falat :)
2021. febr. 7. 07:05
6/8 anonim válasza:
Sima erdei makkot is meglehet am enni, csak erteni kell az elkeszitesehez ... de ehenhalni nem kell!
2021. febr. 7. 07:08
7/8 anonim válasza:
OK, hogy most telen nem, de amugy az ev tobbi reszeben boseges elelemmel lat el a termeszet ... gombak, bogyok, gyumolcsok (bogyokat most telen is talalni). Szoval az ehezes eleg relativ ... lehet vasarolni nem tudsz mert nincs penzed ... de ennivalo mindenhol van, csak korul kell nezni.
2021. febr. 7. 07:12
8/8 anonim válasza:
Rendben!? Nem ertesz a termeszet adta elelemhez ... akkor is nyujt lehetoseget a termeszet. Menj el kirandulni, gyujts krisztalyokat, add el valami asvanyborzen es lesz penzed a kozertre :)
Nemsokara kezdodik a medvehagyma szezon ... irany az erdo, a medvehagyma jo cserealap barmire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!