Kórházba ciki lenne burger kinges kaját behozatni? 😝
Figyelt kérdés
Kérdezte a család, hogy mit hozzanak holnap, nekem meg egyből a burger king jutott eszembe.
Mennyire lenne gáz? 😀 Vagy másnak is hoznak be gyorskaját?
Kicsit kivagyok lelkileg mert méhen kívüli terhesség gyanújával fogtak bent, és a burger king talán segítene 😁
2021. febr. 5. 19:42
21/25 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi egyértelmű eredmény, talán holnap 😩
2021. febr. 8. 12:48
22/25 anonim válasza:
Igazi magyar egészségügy...
Annyit sem tudsz hogy méhen belül vagy kívül van?
23/25 A kérdező kommentje:
Nem nem az ő hibájuk, nem biztos h van még ott magzatkezdemény, ha van akkor annyira kicsi h nem látszik az ultrahangon.
A hcg szintből tudják h elkezdődött valami, de nem tudott tovább fejlődni.
Mivel annyira kicsi, hogy felvételen nem látszik, nem tudják még h méhen kívül ott van-e és nem akarnak kockáztatni, hogy hazaküldjenek.
2021. febr. 8. 17:51
24/25 anonim válasza:
Kölyökkorombam (21) 5hétig fetrengtem a balesetin, a város összes kajafutárja tudta melyik kórteremben vagyok :DD
25/25 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2021. febr. 8. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!